Viktig information om Varusidan!

Läs viktig informationom om Varusidan!

Varusidan består av två huvudsakliga delar. De är, vår egen försäljning, flikarna Nätbutik och Postorderbutik och en sida, se fliken 'Annonser'.

OBS! Om du betalar med BankGiro eller Swish lämnar vi 5 kr rabatt vid varje köp.

Vår egen försäljning:

Består för närvarande av två webbutiker.

En vanlig traditionell och modern butik med många funktioner där du kan lägga upp ett konto och köpa i en varukorg. I denna kan du betala med PayPal, Bankgiro och Swish. Se flik 'Nätbutik'.

Vi har också en butik som vi kallar 'Postorderbutik'. Flik 'Postorderbutik'.

Detta är en butik som liknar äldre tiders postorderkatalog fast nu i vår hemsida. Du kan ta fram papper och penna, titta på våra varor, skriva upp och sedan göra beställningen. Många tycker att detta är ett enkelt och överskådligt sätt att handla. I denna butik kan du betala med BankGiro och Swish. När du är klar fyller du namn adress mm. Se flik 'Postorderbutik'.

Annonser:

Detta är en sida med ca 310 olika svenska webbutiker ofta fyllda med kampanjer och erbjudanden. Gå in på sidan och titta på butikerna. Om du vill besöka en butik och titta mer, kanske handla klickar du bara på annonsen så kommer du in i butiken. Se flik 'Annonser'.

Frågor:

Tyvärr är trenden hos många webbföretag den att man inte kan tala med någon på företaget. Man får istället skicka e-post och vänta på svar. Värdelöst tycker vi! Det kan ju inträffa att man har fler frågor om svaret är tveksamt, då måste man skicka e-post igen och vänta på svar osv.

Nej hos oss ringer du och får svar direkt 07280- 107 14.

Välkommen!