Viktig information om Varusidan!

Läs viktig informationom om Varusidan!

Varusidan består av två huvudsakliga delar.

De är, vår egen försäljning, med rubrikerna Köp enkeltNätbutik och Postorderbutik.

Det finns också en sida med massor av olika annonser, se fliken 'Annonser'

Det finns också säkerhetsblad för doftgranarna och en sida för Kundsupport.

Vår egen försäljning:

Består för närvarande av tre olika webbutiker.

Köp enkelt

Traditionell modern butik med eget konto, lätt och överskådlig. Du kan lätt se fraktfri gräns och lätt reglera antal doftgranar av varje doft. Här kan det ibland förekomma prisnedsänkningar kolla då och då

I denna butik kan du betala med Bankgiro eller Swish, det i särklass vanligaste betalsättet idag. Doftgranen levereras till dig endast i den tillslutna och lufttäta  förpackningen, inget pin-pac omslag om du själv ska sälja vidare, se bild nedan. Leverans utan fraktkostnad om du handlar för minst 90 kr per köptillfälle.

Se exempel:

DG-002 Everfresh1

Nätbutik

En vanlig traditionell och modern butik med många funktioner där du kan lägga upp ett konto och köpa i varukorg. I denna kan du betala med PayPal, Bankgiro och Swish. Doftgranen levereras till dig endast i den tillslutna och lufttäta  förpackningen, inget pin-pac omslag om du själv ska sälja vidare, se bild nedan. Leverans utan fraktkostnad om du handlar för minst 90 kr per köptillfälle.

Se exempel:

DG-1037 Arktis 

Postorderbutik

Detta är en butik som liknar äldre tiders postorderkatalog fast nu i vår hemsida. Du kan ta fram papper och penna, titta på våra varor, skriva upp och sedan göra beställningen. Många tycker att detta är ett enkelt och bekvämt sätt att handla. I denna butik kan du betala med BankGiro och Swish. När du är klar fyller du namn adress, klickar på skicka-knappen. Doftgranen levereras till dig med pin-pac omslaget, se bild nedan. När du handlar på denna sida tillkommer det en fraktavgift på 55 kr om du vid varje köptillfälle handlar 1-9 doftgranar. Om du handlar 10 st eller mer blir fraktavgiften 99 kr.

Om du funderar på att sälja doftgranar i större skala går du till grossidan på adressen http://www.coruna.se

Se exempel, som i butikerna:

forWeb_7034-6-Victory-Lane-2015

Annonser/Saluhall

Detta är en sida med över 300 olika svenska webbutiker ofta fyllda med kampanjer och erbjudanden. Gå in på sidan och titta på butikerna. Om du vill besöka en butik och titta mer, kanske handla, klickar du bara på annonsen så kommer du direkt in i butiken. Se flik 'Annonser'.

Har du frågor ? 

Tyvärr är trenden hos många webbföretag idag den att man inte kan tala med någon på företaget. Man får istället skicka e-post och vänta på svar. Värdelöst tycker vi! Det kan ju inträffa att man har fler frågor om svaret är tveksamt, då måste man skicka e-post igen och vänta på svar osv.

Klicka på fliken kunssupport och tala med oss direkt!

Välkommen!